Nieuws

Veel Dakar spektakel tijdens 4WD Festival

Op 1 september aanstaande wordt in Oss het 4WD FESTIVAL powered by 4WD Magazine gehouden. Tijdens het spektakel dat zich richt op al het moois dat de 4x4 autosport te bieden heeft, zullen onder meer Tim Coronel met zijn spectaculaire buggy van Team Maxxis Dakar en- het voltallige team van Finstral Racing met de imposante Mercedes-racetrucks, de Dakar rally laten herleven. Ook Team de Rooy zal met een groot aantal voertuigen aanwezig zijn komende zondag.

Ook equipes uit de NK Off Road Racing, NK Challenge en NK Trial en deelnemers aan grote internationale rally’s als de Touareq Rally, African Eco Race en de Breslau Rally zullen aanwezig zijn op deze boeiende 4x4 bijeenkomst. En er zal natuurlijk nog veel meer zijn dat een bezoek aan het tweede 4WD FESTIVAL powered by 4WD Magazine in Oss de moeite waard maakt.

Nieuwe vrachtwagen
Tim Coronel zal de officiële opening van het meest brede 4x4 spektakel van Nederland voor zijn rekening nemen en het publiek trakteren op een wervelende show met zijn Dakar Buggy. Het ervaren Dakar team Finstral Racing pakt eveneens groot uit. De winnaar van de standaardklasse bij de trucks van afgelopen Dakar Rally zal met het voltallige team en maar  liefst vier racetrucks zijn opwachting maken. Ook Schoones Dakar, Dutch Desert Wings en Dakar Speed zullen met hun racetrucks aanwezig zijn. De nieuwe racevrachtwagen van Schoones Dakar zal zelfs zijn debuut beleven tijdens
het 4WD Festival! Het publiek kan het Rally Bivak bezoeken en van heel dichtbij kennismaken met de teams. Tijdens de demo’s krijgen bezoekers zelfs gelegenheid om mee te rijden! Last but not least zal Team de Rooy ook aanwezig zijn met de Iveco Dakar Trucks.

4x4-modellen
In het standhoudersdorp presenteren ruim 60 bedrijven zich aan het publiek. Het aanbod is breed en voornamelijk gericht op de 4x4-liefhebber. Diverse automerken zullen hun 4x4-modellen tonen en  leveranciers van accessoires en -equipment tot reisorganisaties, lifestyle en outdoor-organisaties en 4WD-clubs zorgen voor de verdere omlijsting.

Fun voor de kids
Gedurende de hele dag is verder een 4x4-show bij het 4WD FESTIVAL. Behalve talloze nieuwe 4x4’s zullen er ook diverse bijzondere 4WD-voertuigen op de 'car catwalk’ worden geshowd. Bij het uitgebreide horecaplein met terras kan de inwendige mens worden verzorgd en ook voor kids biedt het 4WD Festival veel fun: naast alle stoere 4x4’s op het festivalterrein, staan er voor hen de Jungle Adventure-skelters, een racebaan met radiografische bestuurbare Dakar-auto’s, een draaimolen, 2 luchtkussens en een heuse klimtoren klaar. Vanaf het hoofdpodium geven live optredens en presentaties het 4WD FESTIVAL extra kleur. Dit alles maakt het 4WD FESTIVALeen complete dag 4x4-plezier voor jong en oud.

Gratis toegang
Het 4WD FESTIVAL dat op 1 september in Oss wordt gehouden, is GRATIS te bezoeken. Bij aanmelding via de website www.4wdfestival.nl kan een korting van € 2,- op de parkeerkaart worden verkregen.

Op de website www.4wdfestival.nl staat informatie over het evenement, het programma en de laatste updates!

Tekst: PR
RSS News Feed