Nieuws

Speciaal Café met Max en Olav Mol in Zandvoort

Jumbo en Circuit Zandvoort verzinnen elk jaar wel een unieke preview vlak voor de Jumbo Racedagen en ook dit jaar heeft men weer wat speciaals in petto. Er zal een speciaal Vrijdagmiddag Café geopend worden met Max Verstappen. Naast de Fornule 1 coureur zullen ook nog andere prominenten aanwezig zijn. Iets dus om niet te missen. De locatie van het Vrijdagmiddag Café is de Paddock Club, gelegen aan de binnenzijde van de legendarische Tarzanbocht op Circuit Zandvoort. De Paddock Club opent speciaal haar deuren voor de gasten die voor dit exclusieve arrangement kaarten hebben.

Max Verstappen trakteert op zaterdag 18 en zondag 19 mei duizenden racefans op meerdere spectaculaire demonstraties met zijn snelle Aston Martin Red Bull Racing F1-bolide. Op vrijdag brengt de succesvolle Red Bull-coureur al een bezoek aan Circuit Zandvoort. Op deze dag neemt hij geen plaats in de F1-cockpit, maar is hij een van de tafelgasten in de Paddock Club. Overdag kunnen de VIP-gasten al genieten van de eerste autosportdag van het Jumbo Racedagen-weekend vanuit de paddocks of vanaf de tribunes. Zo zullen op vrijdag de eerste trainingen en kwalificaties verreden worden. Vanaf 16.30 uur opent de Paddock Club vervolgens de deuren en kunnen de VIP-gasten onder het genot van heerlijke borrel-bites en sprankelende drankjes genieten van het uitzicht op de wereldberoemde Tarzanbocht en na afloop van het raceprogramma kunnen zij de informele autosportdiscussies van de Vrijdagmiddag Café-tafel volgen, waarbij ook Max Verstappen zelf aan het woord komt. Extra bijzonder wordt het officiële startmoment, gegeven door Max Verstappen: zijn F1-bolide met ronkende V8-motor zal voor de Paddock Club gestart worden.  Er is geen betere sound die het weekend kan inluiden.

Voor het Vrijdagmiddag Café met Max Verstappen is een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar en uitsluitend te bestellen via www.circuitzandvoort.nl/vrijdag. Ook is op die pagina een overzicht te vinden van de volledige inhoud van het Vrijdagmiddag Café-arrangement.

Meer informatie over het evenement, overige ticketsoorten (inclusief de actie van Jumbo) en het tijdschema is te vinden op www.circuitzandvoort.nl/jumboracedagen

 

Tekst: PR
Foto's: Martijn Hessels
RSS News Feed